Telefon

+40 732 600 899

Locația Noastră

Ovidiu, Jud. Constanța

DESPRE NOI

CINE SUNTEM

PESTE 25 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

REPEC SRL este o companie cu o experiență de peste două decenii în industria fabricării și livrării de betoane.

Înființată în anul 1998, ne-am dedicat misiunii de a oferi soluții de cea mai înaltă calitate clienților, în domeniul fabricării de betoane uzuale, rutiere și/sau speciale, transportul acestui în autobetoniere de 9 sau 10 mc, inclusiv servicii de pompare cu pompe mobile de 28, 36 și 46 metri lungime.

Serviciile noastre

Valori Ale Companiei:

  • Calitate: Ne angajăm să livrăm beton de cea mai înaltă calitate, care să îndeplinească cele mai riguroase standarde de performanță.

  • Eficiență și Punctualitate: Suntem orientați către satisfacerea nevoilor clienților noștri în cel mai eficient mod posibil, respectând întotdeauna termenele stabilite.

  • Siguranță: Prioritatea noastră este să asigurăm un mediu de lucru sigur pentru echipa noastră și partenerii noștri de afaceri.

STATISTICI

REPEC OVIDIU: Fundamentul Solid Pentru Orice Șantier

Cu o experiență de peste două decenii în producția, livrarea și pomparea de betoane de înaltă calitate, REPEC OVIDIU este partenerul de încredere pentru proiectele dvs. indiferent de dimensiune sau complexitate. Avem soluții adaptate pentru fiecare șantier, asigurând un fundament robust și durabil pentru fiecare construcție.

0
Ani de experiență
0
Clienți
0
Angajați
0 %
Calitate

lider de zonă

TOP BETOANE ZONA OVIDIU, NĂVĂDARI ȘI CONSTANȚA

În inima zonei Ovidiu, suntem mândri să fim liderii recunoscuți în producția și livrarea de betoane de înaltă calitate. Cu o experiență de peste două decenii, am devenit partenerul de încredere al constructorilor și dezvoltatorilor din regiune.

Echipa noastră de profesioniști pasionați aduce expertiză și angajament în fiecare proiect. Ne dedicăm să oferim amestecuri de beton personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Cu facilități moderne de producție și o flotă de vehicule specializate, asigurăm livrarea promptă și eficientă a betonului la locația proiectului dvs.

Istoricul companiei

Fondată în anul 1998, REPEC SRL a reprezentat de-a lungul decadelor un pilon solid în industria producției, livrării și pompării de betoane. De la începuturile modeste, compania a evoluat într-un lider de piață în domeniul construcțiilor, datorită angajamentului constant față de calitate și inovație.

Daniel Gafon

Daniel Gafon

Inginer
Popescu Dorin

Popescu Dorin

Area Manager

despre echipă

Echipa noastră de profesioniști

Echipa REPEC OVIDIU este formată din profesioniști dedicați și pasionați, cu o vastă experiență în industria producției și livrării de betoane. Fiecare membru aduce expertiză unică și determinare în asigurarea că fiecare proiect este tratat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Fundamentul Solid Pentru Orice Șantier

Program

Vă așteptăm cu drag și la sediul nostru.

© 2024 Repec SRL Toate drepturile rezervate

Site realizat de George Investment Corp – Firma Ta de Web Design 0722 5922 223

Politica cookie

Acest site folosește module cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare.