Telefon

+40 732 600 899

Locația Noastră

Ovidiu, Jud. Constanța

serviciile noastre

Serviciile pe care
Vi le oferim

Echipa noastră de experți în betoane oferă consultanță tehnică personalizată, asigurând succesul fiecărui proiect.

Producție de Betoane Personalizate

Stația noastră de betoane este dotată cu echipamente de ultimă generație și personal specializat pentru a produce betoane la cele mai înalte standarde de calitate. Putem formula amestecuri precise pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Livrare Eficientă cu Cife de Betoane de 9 și 10 Metri Cubi

Ne distingem prin flota noastră de vehicule specializate echipate cu cife de beton de 9 și 10 metri cubi, asigurând o livrare promptă și eficientă la locația proiectului dumneavoastră. 

Consultanță Tehnică Profesională

Echipa noastră de experți în betoane stă la dispoziția dumneavoastră cu consultanță tehnică de înaltă calitate. Oferim sfaturi și soluții personalizate, contribuind astfel la succesul proiectului dumneavoastră.

pompare betoane

Oferim și servicii de pompare a betonului, utilizând echipamente moderne și personal bine instruit. Acest serviciu permite distribuirea betonului în zone dificil accesibile sau în locații cu înălțimi mari, oferind soluții flexibile și eficiente pentru proiectele complexe. 

Garanție de Calitate

La stația noastră de betoane, punem un accent deosebit pe calitate. Toate betoanele noastre sunt supuse unor riguroase teste și controluri de calitate pentru a asigura performanțe superioare și durabilitate pe termen lung.

Nu ezitați să ne contactați

Producem orice clasă de betoane pentru orice șantier.

Orice tip de betoane

BETOANE STANDARD

Gama standard de betoane REPEC OVIDIU cuprinde produse de uz general, pregătite pentru utilizare imediată, cu producție controlată și calitate garantată, utilizate într-o varietate de domenii din construcții.

Materiile prime componente sunt certificate conform standardelor actuale, cu aprovizionare din surse responsabile (selectate, controlate, cu respect pentru mediul natural și social în ceea ce privește resursele, consumul, producția și beneficiul utilizării lor în construcții). Se folosesc diverse tipuri de cimenturi, atât tradiționale, cât și moderne, inovatoare, fabricate în cadrul companiei.

Progresul științific care stă la baza cercetării și dezvoltării acestora are ca obiectiv oferirea de beneficii utilizatorilor și acordarea unei atenții continue mediului înconjurător.

  • BETOANE STANDARD

    Clase de rezistență C8/10 (8…10 N/mm2) C12/15 (12…15 N/mm2) C16/20 (46…20 N/mm2) C20/25) (20…25 N/mm2) C25/30 (25…30 N/mm2) C30/37 (30…37 N/mm2) C35/45 (35…45 N/mm2) C40/50 (40…50 N/mm2)

  • Betoane rutiere

    Betoane rutiere BcR 3.5, BcR 4, BcR 4.5 și BcR 5

  • Betoane speciale

    Betoane speciale la cererea clientului

Parerea clienților noștri

Parerea clienților noștri este inima afacerii noastre. Feedback-ul lor valoros ne motivează să depășim așteptările, oferind servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru fiecare proiect.

FAQs

REPEC SRL oferă servicii de producție betoane uzuale, rutiere, speciale, de livrare și pompare a betoanelor de înaltă calitate pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale.

REPEC OVIDIU se remarcă prin utilizarea echipamentelor moderne și materiilor prime certificate, oferind soluții personalizate și consultanță tehnică de încredere.

Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail office@repec.ro sau la numărul de telefon 0732 600 899

Oferim o gamă largă de betoane uzuale de la C 8/10, C 12/15, C 16/20, C 20/25, C 25/30, C 30/37, C35/45, betoane rutiere și/ sau betoane speciale la cererea clientului.

NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI

Suntem bucuroși să auzim de la dumneavoastră! Echipa noastră de profesioniști dedicată este pregătită să vă ofere asistență și să răspundă întrebărilor dvs. Pentru orice informații suplimentare, oferte personalizate sau orice altă solicitare, vă rugăm să folosiți detaliile de contact de mai jos.

Stație betoane Ovidiu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Fundamentul Solid Pentru Orice Șantier

Program

Vă așteptăm cu drag și la sediul nostru.

© 2024 Repec SRL Toate drepturile rezervate

Site realizat de George Investment Corp – Firma Ta de Web Design 0722 5922 223

Politica cookie

Acest site folosește module cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare.