termeni și condiții

Termeni și Condiții pentru Utilizarea Serviciilor REPEC SRL

Ultima actualizare: 24.10.2023

Bine ați venit pe site-ul web al REPEC SRL. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, grafică, logo-uri, și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile.

2. Utilizarea Site-ului

Este permisă utilizarea acestui site în scopuri legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. Orice utilizare neautorizată a acestui site poate constitui o încălcare a legilor privind drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi aplicabile.

3. Conținutul Utilizatorilor

Atunci când furnizați conținut pe acest site, vă asumați responsabilitatea pentru acuratețea și legalitatea acestuia. Compania își rezervă dreptul de a modifica sau șterge conținutul furnizat de utilizatori, conform politicii sale.

4. Limitarea Răspunderii

Compania nu garantează că informațiile de pe site sunt complete, precise sau actualizate. Utilizarea acestui site se face pe propriul risc. Compania nu este responsabilă pentru niciun fel de daune sau pierderi rezultate din utilizarea acestui site.

5. Legături către Site-uri Terțe

Acest site poate conține legături către site-uri web operate de terți. Compania nu are control asupra conținutului sau politicilor acestor site-uri și nu își asumă nicio responsabilitate pentru ele.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Compania își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a acestui site după modificări reprezintă acceptarea acestor modificări.

Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@repec.ro.

Acești termeni și condiții au fost actualizați ultima dată la 24.10.2023.